NEELTJE PATER THEATERWEEKEND

Heb jij het theater ook zo gemist? Wij ook! Daarom presenteren we met een blij hart: het allereerste Neeltje Pater Theaterweekend. Op vrijdag 10 en zaterdag 11 juni a.s. staat er een prachtig popup-theater midden op het schilderachtige Kerkplein in Broek in Waterland en kun je hoofd, hart en ziel laven aan muziek, cabaret en kleinkunst. Kom genieten van de live optredens van o.a. Kasper van der Laan en Maartje & Kine en dans de blaren op je hielen bij onze eigen Beatnotes tot in de kleine uurtjes. Het mag weer. Het kan weer. Dus omarm het Neeltje Pater Theaterweekend en zet hem alvast in je agenda. Wij staan je bij de ingang met open armen op je te wachten.

De kaartverkoop start z.s.m.

HUISKAMERFESTIVAL 2019

Vrijdag 24 mei. Het was een topavond met acrobatentrio Tête-bêche, Elske DeWall, Rayen Panday, Madelijne Kool, Jordan Roy en DJ Orlando. En dat alles in onze knusse huiskamertent. Foto: Cees Luckhardt. Klik hier voor de foto’s van de vrijdagavond.

HUISKAMERFESTIVAL 2019

Zaterdagmiddag 25 mei. Voor het eerst deze editie was er ook een zaterdagmiddagprogramma met muziek van Tromp & Mac Lachlan, de Amsterdamse Zangeressen, magician David Nathan en poppentheater Lejo. Foto: Herman Kemper Fotografie.

HUISKAMERFESTIVAL 2019

Zaterdagavond 25 mei. De huiskamerroutes met 6 routes: 18 voorstellingen in 18 huiskamers. Een prachtige avond met een mix aan artiesten waaronder Maartje en Kine, De Fransse Eijkel, Daniëlle Schel, Speelman en Speelman, HoutLicht Band, Lenneke Dort, Mira van der Lubbe, Jeroen Bouwhuis, en vele andere geweldige artiesten. Foto: Reinout van Roekel. Klik hier voor de foto’s van de zaterdagmiddag en -avond.

KLIK HIER VOOR DE HUISKAMERFESTIVALKRANT 2019

WE’LL BE BACK!

Dit jaar bestaat onze mooie theaterstichting 35 (!)jaar. En al zijn we de laatste tijd noodgedwongen een beetje stil,  Het Huiskamerfestival 2021 zullen we jammer genoeg moeten verschuiven naar 2022, maar zodra het kan komen we nog dit jaar met iets anders leuks, zodat we jullie een broodnodige cultuurbooster kunnen geven. Dus hou ons in de gaten, want we’ll be back.

Liefs,
Neeltje

Neeltje Pater heeft de ouderen in Broek in Waterland in de spotlights gezet. In samenwerking met de cabaretière Dian Liesker en muzikanten Maaike Everts, Jelte van Andel en Mees Kamphues organiseerde zij een muzikale verrassing. Het was een mooi. muzikaal en hartverwarmend feestje! Zie de link voor een korte impressie https://tinyurl.com/yahcusuy

♥ ELYN NIEROP ♥

Tot ons grote verdriet is onze mooie, lieve, sprankelende, altijd positieve vriendin overleden. Zij was betrokken bij Neeltje Pater vanaf de oprichting in 1986. in de beginjaren als speelster en later als zeer gewaardeerd bestuurslid. We gaan haar vreselijk missen!

Voor altijd in ons ♥

 

CINEMA NEELTJE

Een reeks tot nu toe van 3 filmvoorstellingen op 3 verschillende lokaties in Broek in Waterland; de Kerk, Tungsten Studio en Voetbalhal SDOB. De volgende editie staat gepland voor 3e kwartaal 2020. Klik hier voor een impressie van de Cinema Neeltje avonden.

EIGEN PRODUKTIE ‘OVERSTROMEND WATER’

Het is 1916. In de kerk van Broek in Waterland breekt paniek uit, omdat het hele dorp onder water staat. Mensen zijn hun huizen uit gevlucht, op zoek naar een veilige plek. Weilanden stromen over, het vee moet gered, gezinnen worden bruut uit elkaar gerukt. Hoe dat voelt? Maak het live mee in 2016. Ervaar in deze interactieve voorstelling met al je zintuigen hoe het is om alles in één klap kwijt te raken. Waan je door beeld, geluid, geur en materie, 100 jaar na dato, middenin het oog van de orkaan. In diezelfde kerk. Klik hier voor meer eigen produkties.

BROEK T-SHIRT

Wil je ook zo’n uniek BROEK t-shirt? Dat kan! Heren uitvoering zwart met blauwe opdruk. Dames uitvoering zwart met witte opdruk. Te bestellen voor € 20,- per stuk via info@neeltjepater.nl onder vermelding van de juiste maat (S/M/L/XL/XXL), naw gegevens en dames of heren uitvoering. Je ontvangt je shirt dan zsm thuis.

ZULLEN WE VRIENDJES WORDEN?

Zoals elke stichting hebben ook wij geld nodig om te kunnen doen waar we van dromen. Dus draag je theater een warm hart toe? Klik dan hier om onze vriend te worden.