CINEMA NEELTJE: Mooie films op verrassende locaties

Omdat theaterstichting Neeltje Pater gek is op alle vormen van kunst, laten we in 2018 een lang gekoesterde wens uitkomen: film kijken in ons filmdecor-waardige dorp. In een afwisselende Tour du Cinema, veranderen de meest dramatische locaties dit jaar voor 1 avond in een huiselijke bioscoop waar je kunt genieten van een film die je raakt.

Mogelijk gemaakt door:

CINEMA NEELTJE 3 – BIRDMAN

Ook de derde Cinema Neeltje voorstelling was weer een succes! In een verwarmde voetbalhal van SDOB.
Het was een super gezellige, intieme, warme avond met de met 4 Oscars bekroonde film ‘Birdman’. Een film die over zich deed spreken na afloop. Veel dank weer aan alle bezoekers, SDOB voor hun gastvrijheid (met in het bijzonder Dirk en Wesley de Waart), Eetwinkel Jesse, de EHBO én natuurlijk alle vrijwilligers.

Zodra het weer mag en kan komen we met een nieuwe filmvoorstelling!

CINEMA NEELTJE 2 – LION

Ook de tweede Cinema Neeltje voorstelling was weer een succes! Een uitverkochte Tungsten studio! Het was een super gezellige avond met de prachtige, ontroerende film ‘Lion’. Veel dank aan alle bezoekers, Tungsten Studio, Het Broeker Huis, Eetwinkel Jesse, de EHBO én natuurlijk alle vrijwilligers. Ook hier kijken we weer terug op een mooie tweede Cinema Neeltje avond.

CINEMA NEELTJE 1 – WATERBOYS

De tour is gestart op zaterdag 26 mei jl. in de Broeker Kerk, met de film ‘Waterboys’. Een grappig en ontroerend verhaal over misdaadromanschrijver Victor en zijn cello spelende zoon Zack. Op dezelfde dag door hun vrouwen het huis uitgezet, moeten de mannen zichzelf en hun relatie opnieuw zien uit te vinden tijdens een turbulente reis naar Schotland, ter promotie van Victor’s nieuwste boek. Een film over een vader die maar niet volwassen wil worden en zijn zoon die het leven wat minder serieus zou moeten nemen. We kijken terug op een bijzondere eerste Cinema Neeltje avond in een uitverkochte kerk.