Heb jij het theater ook zo gemist? Wij ook! Daarom presenteren we met een blij hart: het allereerste Neeltje Pater Theaterweekend. Op vrijdag 10 en zaterdag 11 juni a.s. staat er een prachtig popup-theater midden op het schilderachtige Kerkplein in Broek in Waterland en kun je hoofd, hart en ziel laven aanmuziek, cabaret en kleinkunst. Kom genieten van de live optredens van o.a. Kasper van der Laan en Maartje & Kine en dans de blaren op je hielen bij onze eigen Beatnotes tot in de kleine uurtjes. Het mag weer. Het kan weer. Dus omarm het Neeltje Pater Theaterweekend en zet hem alvast in je agenda. We staan bij de ingang met open armen op je te wachten.

P.S. Exacte datum van de kaartverkoop start z.s.m. via deze website.

HOOFDSPONSORS THEATERWEEKEND

HUISKAMERFESTIVAL 2019

Vrijdag 24 mei. Het was een topavond met acrobatentrio Tête-bêche, Elske DeWall, Rayen Panday, Madelijne Kool, Jordan Roy en DJ Orlando. En dat alles in onze knusse huiskamertent. Foto: Cees Luckhardt. Klik hier voor de foto’s van de vrijdagavond.

HUISKAMERFESTIVAL 2019

Zaterdagmiddag 25 mei. Voor het eerst deze editie was er ook een zaterdagmiddagprogramma met muziek van Tromp & Mac Lachlan, de Amsterdamse Zangeressen, magician David Nathan en poppentheater Lejo. Foto: Herman Kemper Fotografie.

HUISKAMERFESTIVAL 2019

Zaterdagavond 25 mei. De huiskamerroutes met 6 routes: 18 voorstellingen in 18 huiskamers. Een prachtige avond met een mix aan artiesten waaronder Maartje en Kine, De Fransse Eijkel, Daniëlle Schel, Speelman en Speelman, HoutLicht Band, Lenneke Dort, Mira van der Lubbe, Jeroen Bouwhuis, en vele andere geweldige artiesten. Foto: Reinout van Roekel. Klik hier voor de foto’s van de zaterdagmiddag en -avond.

ZULLEN WE VRIENDJES WORDEN?

Zoals elke stichting hebben ook wij geld nodig om te kunnen doen waar we van dromen. Dus draag je theater een warm hart toe? Klik dan hier om onze vriend te worden.

CINEMA NEELTJE

Een reeks tot nu toe van 3 filmvoorstellingen op 3 verschillende lokaties in Broek in Waterland; de Kerk, Tungsten Studio en Voetbalhal SDOB. De volgende editie laat door het Corona pandemie iets langer op zich wachten. De volgende staat gepland voor 3e/4e kwartaal 2022. Klik hier voor een impressie van de Cinema Neeltje avonden.

BROEK T-SHIRT

Wil je ook zo’n uniek BROEK t-shirt? Dat kan! Heren uitvoering zwart met blauwe opdruk. Dames uitvoering zwart met witte opdruk. Te bestellen voor € 20,- per stuk via info@neeltjepater.nl onder vermelding van de juiste maat (S/M/L/XL/XXL), naw gegevens en dames of heren uitvoering. Je ontvangt je shirt dan zsm thuis.