‘BIJ NEELTJE AAN DE BAR’

Na de opening door de super getalenteerde kids van het Nederlands Kinder Theater (NKT), gaat het Huiskamerfestival op de gevoelige, intieme toer in een mega knusse huiskamer op het mooie Kerkplein, het hart van Broek. Daar zal Voice-winnares Jennie Lena in een akoestische sessie, met alleen een gitarist, laten horen wat de ware schoonheid van muziek is. Daarna zal het cabaretduo Niet Schieten! je laten lachen, gieren en brullen. En vanaf 22.30 is de Huiskamer een heerlijke loungeplek-met-DJ,  om met een drankje de avond nog eens door te nemen.

Kaarten € 25,-. Jeugd tot 18 jaar € 20,-.

DE MEISJES VAN PLEZIER

Vanaf 19.00 uur zullen de Meisjes van Plezier je van harte welkom heten in Neeltjes Huiskamer.

Zoek een gezellig plekje, bestel een drankje en voor je het weet sta je uit volle borst met ze mee te zingen.

DIAN LIESKER

Onze host van deze avond.

NKT THEATERSCHOOL

Hoog geëerd publiek: Dit 4e Huiskamerfestival zal geopend worden door NKT Theaterschool uit Purmerend, en daar zijn wij blij mee, heel blij!

Dit keer zal de cast uit de nieuwe schoolmusical ‘Hoezeee!’ alvast een paar prachtige nummers laten horen! Heel bijzonder dus!

Hoezeee! is een musical van de hand van artistiek leider Jeroen Man en is van 28 juni tot en met 9 juli 2017 te zien in de grote zaal van theater de Purmaryn (Purmerend). Kaartverkoop start in mei, aan de kassa van het theater.

JENNIE LENA

Jennie Lena zingt vanuit haar hart en weet je met haar stem te raken.

Haar optredens zijn rauw, emotioneel, en krachtig: de muziek stroomt door elke vezel van haar lijf en met haar stem weet ze keer op keer te ontroeren.  Ze is dan ook meer dan zomaar een zangeres: ze is een authentieke artiest met charisma. Haar stem IS haar hart en ziel, waarmee ze verhalen vertelt, emoties overbrengt en echt contact maakt met de luisteraar. En dat is niet onopgemerkt gebleven.  Zo heeft Jennie Lena in het voorprogramma van Joss Stone gestaan, trad ze op in het legendarische Apollo Theater in Harlem, New York, ging ze meerdere keren op clubtour door Europa, verzorgde ze optredens in Azië en de Verenigde Staten en was ze regelmatig te gast bij programma’s als Giel (3FM) en De Wereld Draait Door (NPO 1).  In 2015 doet ze mee aan The Voice of Holland waar ze 2e wordt! Deze avond zingt ze  Acoustic Sessions samen met haar gitarist. www.jennielena.com

NIET SCHIETEN!

cabaret

Het caberetduo Niet Schieten! speelt uit hun voorstelling ‘Kusje erop’.
De wereld om ons heen verandert snel en het is tijd voor nieuwe helden!  Mensen die zonder cynisme naar de wereld en vooral ook ….naar zichzelf durven te kijken. De mannen van Niet Schieten! doen dat vóór u. Niet omdat zij zulke helden zijn maar omdat het nodig is! Lach jezelf uit en je midlifecrisis in een midlife-uitdaging. Veel te eerlijk brengen ze hilarische en zeer herkenbare situaties. Hier en daar zal het een beetje schuren of een klein beetje pijn doen.  En als dat echt teveel pijn doet ….Kusje erop! www.nietschieten.nl

‘Een boel testosteron en gevatte grappen van een zeer energiek duo! (1eRang)

‘Herkenbare situaties van ons vijftigers zijn smaakvol vergroot en hilarisch gemaakt’ (Theaterparadijs)

‘Niet Schieten is een hilarisch goede cabaretvoorstelling, je moet gewoon van de eerste tot de laatste minuut lachen, tot huilen aan toe. ‘ (Ilovetheater)

SPEELMAN & SPEELMAN

Het vrolijkste theaterduo van Nederland treedt ook deze avond weer voor je op!

DJ

Later op de avond is de Huiskamer in een heerlijke loungeplek-met-DJ,  om met een drankje de avond nog eens door te nemen.

  • Slecht ter been of rolstoel behoevend: laat het ons weten via info@neeltjepater.nl
  • Stichting Neeltje Pater behoudt het recht aanpassingen in programmering door te voeren e/o dit evenement te wijzigen van datum of af te gelasten.
  • Betreden van het festivalterrein is volledig voor eigen risico.