Neeltje Pater bedankt …

De sponsors.
Zonder sponsors geen feestje. Zo simpel is het. Maar gelukkig waren deze mensen en bedrijven bereid om bij te dragen aan dit waanzinnig mooie theaterfestival. We zijn ze dankbaar namens jullie allemaal en dus zetten we ze even in de spotlight.

De huiseigenaren
Zonder huiskamers geen Huiskamerfestival. Zo simpel is het. Maar gelukkig was ook het vinden van 15 toplocaties geen enkel probleem. Liefdevol en flexibel stellen de bewoners van 15 Broekse Huizen hun deuren open om alle theaterliefhebbers binnen te laten. Gelukkig neemt het publiek de bankjes zelf weer mee na afloop, dat scheelt. Dank voor de gastvrijheid namens ons allemaal.

De vrijwilligers
Zonder vrijwilligers geen event. Zo simpel is het. Maar gelukkig werden we geholpen door een hele horde enthousiaste vrijwilligers die zich maandenlang hebben ingezet voor sponsoring, techniek, opbouw, aankleding, communicatie en wat er allemaal nog meer komt kijken bij zo’n avond uit-in-eigen-dorp. Bedankt namens iedereen.

De gemeente
Zonder vergunningen geen spektakel. Zo simpel is het. Gelukkig houdt de gemeente Waterland van theater. Ze hebben toegezegd, gehandhaafd en veiliggesteld. Waarvoor dank namens ons allemaal.

De artiesten
Zonder optredens geen festival. Zo simpel is het. Diepe buiging voor de bekende, de minder bekende maar-zeker-zo-prachtig, de groepen, de solisten, de oude rotten en de jonkies. Wat waren jullie geweldig, stuk voor stuk. Waarvoor dank namens ons allemaal.

Het publiek
En tot slot je zelf. Zonder publiek geen applaus. Zo simpel is het. Gelukkig hebben een kleine 1000 theaterdieren een kaartje gekocht en zijn ze bereid om minstens een kilometer te lopen om alle voorstellingen te zien. Om te klappen, te lachen en ontroerd te raken. Waarvoor dank, namens ons allemaal.